Paralimpikonok felkészülését segíti a kávégyár

A Bravos kávé gyártója Kásás Tamással egy, a magyar vízilabda-válogatott aláírásával ellátott labdát bocsátott licitálásra. Az aukción 510 ezer forintért kelt el a vízilabda, mely összeget teljes egészében a Magyar Paralimpiai Bizottság részére ajánlotta fel a kávégyár.

Bravos-Kasas-Tamas-felajanlas

2016. július 25-én bocsátotta árverésre azt a vízilabdát a Bravos kávét gyártó Mocca Negra Zrt. és Kásás Tamás, amelyet a jelenlegi férfi vízilabda-válogatott tagjai írtak alá. A licitálás egy napig tartott, fő célja a Magyar Paralimpiai Bizottság támogatása volt. „A hazai élsport elkötelezett támogatói vagyunk, ezért is gondoltuk, hogy egy szimbolikus tárgy felajánlásával a magyar paralimpikonok felkészülését segítjük” – mondta el Csóka Gyula, a Mocca Negra Zrt. vezérigazgatója.

A dedikált labda kedden reggel pár másodperccel 9 óra előtt találta meg gazdáját egy budapesti étteremvezető személyében, aki 510 ezer forinttal lett a legmagasabb összeget felajánló licitáló. A labdát, melyet Kásás Tamás és a kávégyártó cég vezérigazgatója személyesen adott át, már aznap kezében tarthatta új tulajdonosa. „Nagyon örülünk egyrészt azért, mert több száz embert megmozgatott a kezdeményezésünk, és természetesen annak is, hogy sikerült túlszárnyalni a felajánlott összeggel a kitűzött célunkat. Tudjuk, hogy az egyik legjobb helyre, a Magyar Paralimpiai Bizottsághoz kerül a támogatásunk” – tette hozzá Csóka Gyula.

 

Forrás: www.olimpiaijatekok.eu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .