Rio 2016 – Hazaérkezett a férfi párbajtőr-válogatott

A riói nyári olimpiáról hazatérő Imre Géza vívó a párbajtőrözők egyéni versenyében nyert ezüst-, valamint a csapatversenyben nyert bronzérmét mutatja a Liszt Ferenc-repülőtéren tartott sajtótájékoztatón 2016. augusztus 17-én.

Budapest, 2016. augusztus 17. A riói nyári olimpiáról hazatérõ Imre Géza vívó a párbajtõrözõk egyéni versenyében nyert ezüst-, valamint a csapatversenyben nyert bronzérmét mutatja a Liszt Ferenc-repülõtéren tartott sajtótájékoztatón 2016. augusztus 17-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán

Budapest, 2016. augusztus 17.
A riói nyári olimpiáról hazatérõ Imre Géza vívó a párbajtõrözõk egyéni versenyében nyert ezüst-, valamint a csapatversenyben nyert bronzérmét mutatja a Liszt Ferenc-repülõtéren tartott sajtótájékoztatón 2016. augusztus 17-én.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

Forrás: www.olimpiaijatekok.eu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .