Rio 2016 – Lochte már másként emlékszik a rablótámadásra

Az amerikaiak hatszoros olimpiai bajnok úszója, Ryan Lochte, akit három társával együtt kiraboltak, módosította az ügyről tett korábbi nyilatkozatát.

A 32 éves sportoló egy televíziós interjúban szerdán közölte: a taxijukat nem rendőrnek öltözött emberek állították meg, hanem egy benzinkúton történt az eset, ahol megálltak tankolni. A fegyvert pedig nem közvetlenül a fejéhez tartották, csak ráfogták.
Lochte-t és három csapattársát – Gunnar Bentzet, Jack Congert és Jimmy Feigent – akkor rabolták ki vasárnap hajnalban, amikor taxival tartottak vissza egy buliból az Olimpiai Faluba. Elmondásuk szerint elvették a pénzüket és a személyes tárgyaikat, de nem sérültek meg a támadáskor.
A brazil rendőrség nem engedte elutazni Bentzet és Congert, amíg ki nem hallgatják őket az esettel kapcsolatban. Lochte már elhagyta Riót, Feigen tartózkodási helye egyelőre ismeretlen.
A rendőrség a taxisofőrt is keresi, aki az úszókat szállította a kirablásukkor.

ryan-lochte

 

Forrás: www.olimpiaijatekok.eu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .