A történelem ismétli önmagát

Szerencsés balesetet szenvedett a 9 éves Nagy Bianca, Nagy Norbert túraautó-Európa-bajnoki második helyezett autóversenyző húga, aki a Gokart GTC Bajnokság, kecskeméti fordulóján borult fel.

„Érdekesség, hogy annak idején, kezdő gokartos koromban ugyanezen a pályán, ugyanebben a kanyarban borultam fel én is, szerencsére Bianca karcolások nélkül megúszta az esetet, csak a sisakja látta kárát a borulásnak.”- kezdte Nagy Norbert.

„Azóta se volt a karrierem során újabb borulásom, remélem ez nem is fog változni és bízom benne, hogy a testvéremnek is ez volt az első és az utolsó.”- tette hozzá mosolyogva a csapatvezető pilóta.

A Nagy Norbert Racing Team másik két fiatal versenyzője Lantos Szabolcs és Lantos Balázs is két-két második helyet szerezett kategóriájukban.

„Jól szerepeltek a srácok, különösen annak fényében, hogy ők ezt a hétvégét inkább tesztnek, edzésnek szánták a Magyar Bajnokság későbbi fordulóira.”-fejezte be Nagy Norbert.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .