Chukwu Hanna 11. lett a korosztályos fallabda Eb-n

Prágában zajlik a fallabdázók U19-es korosztályának egyéni és csapat Európa-bajnoksága, mindkettőben magyar indulókkal. Az egyéni versenyszámok kedden befejeződtek: fiataljaink közül a legjobban Chukwu Hannah szerepelt, aki 15 éves létére a lányok között az előkelő 11. helyen végzett.

 

A tatabányaiak tehetsége az Eb-n a jellemzően nálánál évekkel idősebbek között háromszor nyert és két vereséget szenvedett. Utolsó helyosztó mérkőzésén a 11-dik helyért sima 3-0-ás sikert aratott az angol Prow felett. Chukwu Hannah teljesítményét dicséri, hogy előzetes kiemelésénél jóval előrébb végzett, és az első tízben kizárólag nálánál magasabban rangsorolt játékosok végeztek.

A fiúk közül Takács Benedek a 23., Kamocsai Bendegúz a 25., Szebeni Péter pedig az 56. helyen zárta a kontinensviadalt.

A csapatok Európa-bajnokságának versenyét szerdától vasárnapig tartják a cseh fővárosban. A Chukwu Hannah, Harmath Eszter, Kamocsai Bendegúz, Rózsa Barnabás és Szebeni Péter összeállítású magyar együttes a 12. helyen lett kiemelve, ezzel a D-csoportba került a cseh, skót, belga és izraeli válogatott társaságában.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..