Hektikus eredmények Palma de Mallorcán

Igazi idény eleji eredményeket produkálnak a versenyzők a 48. Trofeo Princesa Sofián. Az idei első nagy megmérettetésen, Palma de Mallorcán színvonalas versenyek zajlanak, megváltoztatták a vitorlás viadal lebonyolítási szabályait, a magyarok pedig hektikus rajtot vettek.

 

 

Berecz Zsombor futamgyőzelemmel kezdett, majd 22. lett a Finn hajóosztályban, Érdi Mária a Laser Radialban egy 27. hellyel nyitott, később hetedik lett. A Gyapjas-testvérek, Balázs és Zsombor, Érdihez hasonlóan szerepeltek a 470-es mezőnyben: egy 21. hely után remekeltek a negyedik futamban, ahol 5-ként értek a célba – tudósít a hunsail.hu. A Nacra 17-ben Virág Flóra és Jankovics Gábor jelenleg a 26. helyet foglalják el.

Ezek az eredmények is bizonyítják, hogy mindenki próbálgatja magát, messze nincsenek még csúcsformában. A szervezők erős mezőnyt hoztak össze az összes hajóosztályban, és a verseny lebonyolítására vonatkozó szabályokat is megváltoztatták, így még izgalmasabb küzdelmek várhatók” – mondta Brencsán Ábel, a Magyar Vitorlás Szövetség versenysport-menedzsere.

A 48. Trofeo Princesa Sofián Berecz Zsombor jelenleg a 8., Érdi Mária a 10., Gyapjasék a 30., Virágék pedig a 26. helyről várják a  folytatást.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .