Itt az októberi Sportime Magazin!

Megjelent a Sportime Magazin legújabb száma. Ezúttal is olvashattok életmódtanácsokról, találhattok ebben a számban ismét tartalmas Technika rovatot, amelyben többek között Felipe Massa is megszólal.

Az újság összeállítói minden egyes lapszám megírásánál arra törekszenek, hogy a sportot, a rendszeres mozgást időről időre úgy mutassák be, hogy azok is kedvet kapjanak az aktivitáshoz, akik egyébként általában a fotelben pöffeszkedve jól megmondják a tutit.

A tartalomból: A Maratonman bemutatta: NN Family Run – Életveszélyben volt Mányoki Attila – Ki vigyáz a fogakra? – Ötkarikás napló –  Erdélyi Zsófia portré – Új dimenzióban a magyar torna – Aki Balzsay Károllyal kesztyűzik… – Küszöbteljesítmény és edzészónák – Sebesség és állóképesség – Kitartás – Nyersen enni, vagy jól megfőzni? Az itt a kérdés! – Miért délelőtt teljesítesz jól, míg ellenfeled az esti órákban van kirobbanó formában? – A Kinesiotape karrierje – A nyújtás szerepe és fontossága – Főszerepben a fehérje – Őszi hajrituálé – Mindenkinek szüksége van egy kis extrára! – Ahol a WTCC elkezdődött – Felipe Massa karrierről, családról – Exkluzív interjú – A bajnokcsapat a bajnok nélkül – Sok Kiss-dobogó, nagy fesztivál – Swift Cup Europe fesztiválhangulatban

Bővebb infók: http://sportime.hu/sportime-minta-magazinok/sportime-magazin-2016-2108

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Comment
Name*
Mail*
Website*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .