Konferencia – Középpontban a sikerek, a kutatások és a lehetőségek

Sikeres volt a Modernkori rekreáció a sikerek, a kutatások és a lehetőségek tükrében című konferencia.

A Magyar Sporttudományi Társaság Rekreációs Szakbizottsága és a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara által megrendezett eseményen többek között az egyetem korábbi hallgatói tartottak előadásokat.

Dr. Elbert Gábortól, a Pécsi Tudományegyetem adjunktusától megtudtuk, hogy a járványhelyzetre való tekintettel azok is bekapcsolódhattak a programba, akik személyesen nem tudtak ott lenni, hiszen online is nézhetőek voltak az előadások. „A konferencia célja az volt, hogy a hallgatók az elődeiktől, az egyetem korábbi tanulóitól kapjanak útravalót, egyben remek gyakorlati lehetőség is volt számukra megszervezni egy ilyen rendezvényt.” – mondta az adjunktus.

A konferencián előadást tartott többek között Bátor Gábor, a Magyar Teke Szövetség főtitkára, Barabás Barbara, fittness bajnok, Müller Zsófia, a MOVE4YOU fittness márka tulajdonosa, Vági Márton, a BAHÍR főszerkesztője, sportpolitikai tanácsadó, és Korsós György, az Üstökös FC klubigazgatója. 

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .