Öttusa vk – 17. a magyar vegyesváltó

A Barta Luca, Regős Gergely vegyesváltó a 17. helyen végzett a szófiai öttusa világkupán. Bulgáriában fiatalok kaptak lehetőséget, a világkupa-sorozat következő állomása Székesfehérváron lesz.

 

A vegyesváltók versenyével véget értek a szófiai öttusa világkupán. Bulgáriában összesen három magyar döntőzött: a nőknél pénteken Gulyás Michelle a 14., Guzi Blanka pedig a 35. lett, míg a férfiak mezőnyében – szombaton – Regős Gergely a 26. helyen zárt.

„Fiatal csapattal érkeztünk. Tudtuk, hogy elsősorban a tapasztalatszerzés a cél a versenyzőink számára. A következő verseny Székesfehérváron lesz. Ez a vk-sorozat újabb állomása, ott már remélhetőleg Kasza Róbert, Marosi Ádám és Demeter Bence is elindul.” – nyilatkozta Martinek János, a férfiak szövetségi kapitánya.

A székesfehérvári világkupát a Magyar Öttusa Szövetség gyakorlatilag a szeptemberi világbajnokság jegyében rendezi meg. Az őszi világversenyen felhasználandó összes technikát ugyanis a fehérvári vk-n tesztelik a szervezők. A székesfehérvári világkupát május 1. és 5. között bonyolítják le, míg a budapesti világbajnokság, aminek a Kincsem Park ad otthont, szeptember 2-án kezdődik és 8-áig tart.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .