Öttusa VK – Gulyás Michelle a 14., Guzi Blanka pedig a 35. lett Bulgáriában

Gulyás Michelle a 14., Guzi Blanka pedig a 35. helyen végzett a Szófiában zajló öttusa Világkupa női döntőjében. Mindkét versenyzőnek ez volt az első VK-fináléja.

 

Kállai Ákos, a nők szövetségi kapitánya elmondta, sűrű mezőny volt Szófiában, így különösen Gulyás Michelle esetében értékes az a 14. helyezés.

„Itt azért világbajnokok és vb-érmesek voltak a mezőnyben, és ne feledjük, hogy Gulyás Michelle és Guzi Blanka is nagyon fiatal még” – értékelt a szövetségi kapitány, aki hozzátette: a következő Világkupa Székesfehérváron lesz, ahol Magyarország sokkal ütőképesebb női csapattal vesz részt.

Szombaton a férfi döntőt, vasárnap pedig a vegyesváltó fináléját rendezik meg Szófiában. Előbbiben Regős Gergely indul, váltóban pedig Regős Barta Lucával lesz érdekelt.

A székesfehérvári Világkupát május 1. és 5. között rendezik meg. Azt követően Prága látja vendégül az öttusázókat, a Világkupa döntőjének Tokió ad otthont, ahol a győztesek kvótát szereznek a 2020-as olimpiára.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .