Öttusa VK – Regős Gergely megnyerte a lovaglást, végül 26. lett

A lovaglást megnyerve végül a 26. helyet szerezte meg Regős Gergely az öttusázók 2019-es Világkupa-sorozatának 2. állomásán. A szófiai VK-n a mexikói Manuel Padilla végzett az első helyen. Pénteken a női fináléban Gulyás Michelle 14., Guzi Blanka 35. lett. Vasárnap a vegyesváltót rendezik meg.

 

Martinek János szerint Regősnek a felnőtt mezőnyben még mindig a tapasztalatszerzés a legfőbb célja.

„Regős Gergely második éve van a felnőtt mezőnyben, folyamatosan fejlődik és Szófiában is bizonyított, Kasza Róbert, Demeter Bence és Marosi Ádám mellett neki van a legnagyobb esélye arra, hogy ott legyen a világbajnoki csapatban” – fogalmazott a férfiak szövetségi kapitánya.

Szófia után – május elején – a székesfehérvári VK-n versenyeznek a legjobb öttusázók. A május 1. és 5. között megrendezendő fehérvári Világkupa gyakorlatilag a Budapesten megrendezendő világbajnokság tesztversenye lesz. A vb, amelynek a Kincsem Park ad otthont, szeptember 2-án kezdődik és 8-áig tart.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Tags:  

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..