TáncSport Magyar Bajnokságok – Látványra felkésszülni!

László Csaba szerint izgalmas és látványos lesz a magyar bajnokság. A háromszoros Világjátékok-résztvevő táncos Páli Viktóriával a sokadik bajnokságára készül. A sportág egyik legrangosabb hazai versenysorozatát két hétvégén rendezik meg a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban.

 

A magyar bajnokságokon dől el, hogy mely párosok képviselhetik a magyar színeket az idei világbajnokságon, illetve Európa-bajnokságon. László Csaba elmondta, több koreográfiájukon is módosítottak, és a magyar bajnokság jó alkalom arra, hogy versenyhelyzetben is bemutassák. „A magyar bajnokság után egy hosszabb felkészülés vár ránk, amelynek a csúcspontja a Világjátékok lesz. Az utóbbi években hangulatában és küllemében is sokat fejlődött a magyar bajnokság. A közönség látványos versenyekre számíthat” – mondja László Csaba, aki Páli Viktóriával a profi standard mezőnyben lép parkettre.

A szervezők tájékoztatása szerint a bajnokságok február 4-én kezdődnek a Szigetszentmiklósi Városi Sportcsarnokban, majd 5-én folytatódnak. A második hétvégén (február 18–19.) a magyar bajnokságokon kívül lebonyolítják a WDSF Hungarian Dance Open versenyeit is.

Forrás: http://.sportbanyaszat.reblog.hu – RSS

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .