16. Nagy Mikulás Kocogás 2019

16. alkalommal is Nagy Mikulás Kocogás Budapesten. Indulás a Go Active Klub-ból december 15-én 14 órakor. A gyülekezés délben kezdődik.

Ez nem csak egy a sokadik futóverseny közül: az eredeti, az egyetlen és a legvidámabb karácsonyi hangulatú kocogás érkezik ismét Budapest belvárosába. Az éneklő, kacagó, tornázó és legfőképpen fürdőruhás Mikulások jótékony célja a jókedv, mosolyok és fényképezőgépek előcsalogatásán túl idén az Édes Gyermekkor Alapítvány munkájának népszerűsítése és a támogatott gyerekek segítése lesz, amihez a támogatásokat és nevezési díjakat használják fel a szervezők. Idén támogatni fognak oktatáshoz látó szemüveg vásárlást, tanulmányi utat, gyógyszereket és élelmiszereket.

Sok kocogó indul 10-15 éve minden évben, lesz olyan kislány, aki először anyukája hasában vett részt az eseményen, utána pedig babakocsiban, és lesz olyan idősebb kocogó is, akinek kedvéért az egész csapat kicsit lassabban fog kocogni, hogy el tudjon indulni.

Több információ: www.mikulaskocogas.hu / www.facebook.com/mikulaskocogas

 

The post 16. Nagy Mikulás Kocogás 2019 appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .