A Premier League-be igazolhat a Real Madrid peremembere – sajtóhír

A La Liga éllovasának peremembere visszatérhet Angliába, ám ezúttal nem kölcsönbe, hanem végleg teheti át székhelyét a szigetországba, és egy új csapatban próbálhatja ki magát.

(Photo by Soccrates/Getty Images)

A Fichajes értesülései szerint a Crystal Palace szeretné megszerezni a Real Madrid játékosát, Dani Ceballost. A spanyol játékos tavasszal újította meg a nyáron lejáró szerződését a “királyiakkal” egészen 2027-ig, ugyanis reménykedett benne, hogy több lehetőséget fog kapni, ami azonban korántsem a tervei szerint alakult.

A hírek szerint a Sasok pedig amint lehet, meg is egyeznének vele, tehát már télen tárgyalásokat kezdeményeznének a madridiakkal és a középpályással is. Az átigazolást a Crystal Palace vezetőedzője, Roy Hodgson szorgalmazza leginkább.

A 27 éves labdarúgó 2021 nyarán tért vissza a Real Madridhoz két éves kölcsönszerződést követően az Ágyúsoktól, de Carlo Ancelotti mester jóformán nem számolt vele egyáltalán az első idényében, csak percek jutottak neki. A hátunk mögött hagyott szezonban is csak csereként lépett pályára az idény elején, majd a sérüléseknek köszönhetően több lehetőséghez jutott, és emiatt is újította meg szerződését reménykedve benne, hogy ez a jelenleg futó idényben is így lesz, de három bajnoki és egy Bajnokok Ligája mérkőzésen csak 73 perc jutott neki.

fociclub