A Real Madrid középpályását szemelte ki a Manchester City! – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City együttese a nyári átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Real Madrid középpályását, Toni Kroost.

(Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)

A legfrissebb spanyol sajtóértesülések szerint egyre valószínűbb, hogy Toni Kroos az idény végén el fogja hagyni a Real Madrid csapatát. A német játékos nemrég hosszabbított a spanyol gárdával a most futó szezon végéig, de a források alapján újabb hosszabbításra nem fog sor kerülni a felek között. Kroos ráadásul már egyre “limitáltabb” szereplőjévé kezd válni Carlo Ancelotti csapatának, mivel jóval kevesebb játékpercet tölt a pályán, mint a korábbi években. A hírek szerint viszont van egy nagyon komoly érdeklődő a világbajnok játékos iránt, méghozzá a Pep Guardiola vezette Manchester City együttese. A beszámolók alapján az angol klub szeretné őt jövő nyártól a keretében tudni, éves szinten pedig 13 millió fontos fizetést ajánlanának a 33 éves középpályás számára, ami majdnem a duplája annak, mint amit most Madridban keres. A felek a tárgyalásokat leghamarabb télen kezdhetik meg, hiszen Kroosnak akkor már csak fél év lesz hátra a jelenlegi szerződéséből.

Toni Kroos 2014 nyara óta erősíti a Real Madrid csapatát. A klub színeiben azóta 428 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 28 gólig és 91 gólpasszig jutott, valamint 20 trófeát nyert az együttesel.

fociclub