A Serie A-ba tart a szabadúszó argentin hátvéd – sajtóhír

Megbízható dél-amerikai sajtóértesülések szerint a naptári esztendő végén nevelőcsapatától távozó argentin védő az olasz első osztályba készül igazolni…

(Photo by Diego Alberto Haliasz/Getty Images)

Germán García Grova információi szerint az argentin Vélez Sarsfield-től a szerződése lejártával távozó Lautaro Giannetti előrehaladott tárgyalásokat folytat, hogy szabadúszóként az Udinese csapatához szerződjön.

A 30 éves hátvéd egészen eddig a teljes pályafutását a Véleznél töltötte, ahol az elmúlt években csapatkapitány is volt. Giannetti 2012-ben debütált a felnőttek közt, az utóbbi időben rendszerint az argentin bajnokság legjobb védői közt emlegették a nevét. Az elmúlt egy évtized alatt 2022 tétmeccsen viselte a Fortín szerelését, ezalatt három gólt és hat gólpasszt jegyzett.

Giannettit az elmúlt években folyamatosan összeboronálták egyes európai vagy MLS-csapatokkal és a Boca Juniors is többször érdeklődött a szolgálataira iránt, egészen eddig azonban nem hagyta el nevelőegyesületét, a 2023. december 31-én lejáró szerződését azonban nem hosszabbították meg, így búcsút intett csapatának.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A A Serie A-ba tart a szabadúszó argentin hátvéd – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.