AC Milan: Ibrahimovic hozhatja a csapat új edzőjét! – sajtóhír

Az olasz Tuttosport értesülései szerint Zlatan Ibrahimovic gőzerővel munkálkodik a háttérbe azon, hogy Thiago Motta legyen a nyáron távozó Stefano Pioli utódja Milánóban.

A visszavonulása óta az AC Milan együttesénél tanácsadóként tevékenykedő hórihorgas korábbi svéd klasszis olaszországi beszámolók szerint nyíltan kardoskodik amellett, hogy korábbi csapattársa, Thiago Motta vegye át a ‘rossoneri’ irányítását.

Az olasz bajnokság (Serie A) aktuális idényében a Bologna együttesét csúcsra járató Motta rengeteg elismerést kap munkája miatt, ráadásul szerződése jelenleg 2024 nyarán lejár Bolognában, ami különösen a lehetséges kérők malmára hajthatja a vizet.

A Tuttosport szerint Motta munkásságának ‘nagy rajongójaként’ Ibrahimovic nyílt titok, hogy szeretné rávenni az edzői pályája legsikeresebb szezonját futó Mottát arra, hogy vegye át a Milan kispadját a nyártól.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Thiago Motta és a Bologna remeklésére mások is felfigyeltek már, így Ibrahimovic-nak igyekeznie kell, ha valóban meg akarja valósítani tervét – Persze ismerve Ibrát, ha egy célt kijelöl magának (…)

fociclub

A AC Milan: Ibrahimovic hozhatja a csapat új edzőjét! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.