Átigazolások: a Premier League kiesőjelöltje a holland listavezetőtől szerződtet új játékost! – sajtóhír

Egybehangzó angol és holland beszámolók, na és persze Fabrizio Romano értesülései szerint egyaránt kijelenthető, hogy a Burnley együttese karnyújtásnyira áll attól, hogy szerződtesse a PSV Eindhoven fiatal játékosát Shurandy Sambo-t.

A Romano által is belebegtetett transzfer már csak azért is pikánsnak tekinthető, hiszen a Burnley jelenleg még nem tudni, hogy az új idényt is a Premier League-ben kezdheti meg, vagy visszaszáll az angol másodosztályba (Championship); miközben a PSV Eindhoven gőzerővel száguld az újabb holland bajnoki címe felé (8 fordulóval a vége előtt az eindhovenieknek 9 pont az előnyük egyetlen riválisuk, a Feyenoord előtt – a szerk.)

Mindettől függetlenül úgy tűnik a megegyezés megköttetett a felek között, köszönhetően annak, hogy Shurandy Sambo szerződése a nyáron lejár a PSV-nél, ahol nem sikerült megegyezni a folytatásról, így a 22 esztendős, holland utánpótlás válogatott játékos négy éves szerződést írhat alá a Burnley-vel.

Amennyiben őszinték akarunk lenni, a transzfer egyetlen nehézsége a fent is említett ‘kettősség’, hiszen a védelem mindkét oldalán bevethető Sambo finoman szólva sem számít meghatározó játékosnak nevelőegyesületénél, amely következtében nem csoda, hogy az érintett is új kihívásra vágyik: 9 bajnoki összesen 94 -, 3 Bajnokok Ligája-selejtezőn pedig 20 percet játszott; gólt és gólpasszt sem jegyzett.

fociclub

A Átigazolások: a Premier League kiesőjelöltje a holland listavezetőtől szerződtet új játékost! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.