Az AC Milan támadója pótolhatja Mbappét a PSG-nél – sajtóhír

Miután kiderült, hogy Kylian Mbappé elhagyhatja a PSG-t, azok a találgatások is megjelentek a nemzetközi sajtóban, hogy ki követheti a francia világbajnokot a párizsiaknál…

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

Az EPSN információi szerint az AC Milan portugál támadója, Rafael Leao lehet a Paris Saint-Germain vezetőségének legfőbb kiszemeltje arra az esetre, ha Kylian Mbappé valóban elhagyja a francia fővárosi együttest.

A 24 éves szélső a Sporting CP csapatában nevelkedett, majd a 2018-2019-es idényben már játszott Franciaországban, amikor 24 bajnokin nyolcszor talált be a Lille OSC játékosaként a Ligue 1. Leao ezt követően 2019-ben igazolt a Rossonerihez, ahol azóta minden sorozatot figyelembe véve 190 mérkőzésen 49-szer volt eredményes a csapat színeiben. Leao azonban amíg az előző idényben 8 meccsen 16-szor volt eredményes, addig az aktuális kiírásban 27 pályára lépés alatt csupán hatszor talált be.

Megszerzése iránt a nemzetközi sajtó beszámolói értelmében többek közt a Manchester City és a Real Madrid is komoly érdeklődést tanúsított.

Az olasz sajtó úgy tudja, hogy a portugál klasszis legutóbbi szerződéshosszabbítása alkalmával olyan kontraktust írt alá, amely nyáron 175 millió eurós kivásárlási árat tartalmaz az érdeklők számára.

fociclub

A Az AC Milan támadója pótolhatja Mbappét a PSG-nél – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.