Barca: Angliába távozik a fiatal játékos! – sajtóhír

Egybehangzó sajtóbeszámolók szerint a Crystal Palace együttesénél folytatja a nyártól pályafutást a 20 esztendős, Barca-nevelésű fiatal, Chadi Riad.

A legifjabb éveit még a Mallorca együttesinél kezdő, majd a Barca utánpótlásából egy mérkőzés erejéig a felnőtt csapatig jutó immáron marokkói válogatott játékos, az elmúlt idényt a Real Betisnél töltötte.

A tehetséges középhátvéd minden sorozatot figyelembe véve 30 tétmérkőzésen lehetőséget kapott Sevillában, a kölcsönszerződése olyannyira jól szolgálta fejlődését, hogy a Betis bármennyire szeretné megtartani, nem hogy Sevillából, de még Spanyolországból is távozhat a fiatal hátvéd.

Egybehangzó  beszámolók szerint ugyanis az angol bajnokság idényét elképesztő formában záró Crystal Palace kész 14 millió fontot is áldozni az egyébként még fele ekkora összegre sem becsült (a Transfermarkt legfrissebb becslése 6 millió euróra taksálja – a szerk.) Riad játékjogáért.

A Barcával 2025 nyaráig szerződésben álló tehetséges játékos Angliába történő szerződése egyre valószínűbbnek vehető, Fabrizio Romano szerint például a személyes feltételeket illetően a Palace és a játékos képviselői már megegyezhettek, vélhetően az angoloknak a Barcával sem lesz nehéz dűlőre jutnia.

fociclub

A Barca: Angliába távozik a fiatal játékos! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.