Bayern München: Leroy Sané nyáron visszatérhet a Premier League-be! – sajtóhír

A Bild információi szerint két angol sztárcsapat is szeretné megszerezni jövő nyáron a német bajnokságban (Bundesliga) Bayern München kiválóságát, Leroy Sanét…

(Photo by Daniel Kopatsch/Getty Images)

A Bild értesülései alapján a Bayern München kötelékébe tartozó Leroy Sanét a Liverpool és korábbi csapata, azaz a Manchester City is szeretné szerződtetni jövő nyáron. A német válogatott támadót 2025 nyaráig köti szerződés a bajorokhoz, a transfermarkt pedig 75 millió euróra becsüli a piaci értékét.

Leroy Sanét 2020 nyarán 49 millió euró ellenében igazolta le a Bayern München a Manchester Citytől. A német futballista szinte teljesen kihagyta a 2019/2020-as szezont, emiatt kérdéses volt, vajon milyen formában lesz új klubjában. A sérülések elkerülték a Bayernnél, viszont kétségtelenül az aktuális idény folyamán teljesít eddig a legjobban. Sané mindent egybe véve ez idáig 18 tétmérkőzésen lépett pályára a jelenlegi kiírás során, ezeken 9 találatot illetve 7 gólpasszt jegyzett. Összességében 151 találkozón húzhatta már fel magára a bajorok szerelését, 47 gólig és 44 gólpasszig jutott. Társaival nyert többek között három bajnoki címet és két Német Szuperkupát. 

fociclub

A Bayern München: Leroy Sané nyáron visszatérhet a Premier League-be! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.