Bundesliga: az RB Leipzig csapna le a Napoli mellőzött középpályására! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a német bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni a Napoli középpályását, Eljif Elmast.

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

A német sajtó legfrissebb értesülései szerint Eljif Elmas távozni szeretne a Napoli csapatától a téli átigazolási időszakban. A 2019 nyarán szerződtetett észak-macedón játékos nem tudta állandosítani a helyét az olasz klub kezdőcsapatában, de többnyire fontos kiegészítő szerep jutott neki. A most futó idényben azonban Rudi Garcia irányítása alatt a megszokottnál is jóval kevesebb lehetőséget kapott, valamint a Walter Mazzari irányítása alatt kapott percekkel sincs megelégedve, így távozni szeretne a tél folyamán. A hírek szerint a német bajnokságban szereplő RB Leipzig gárdája a nyári 30 milliós ajánlata után most újabb ajánlatot tett a játékosért, akit a távozó Emil Forsberg utódjául szánnak. A beszámolók alapján a felek már meg is egyeztek az átigazolási díjat illetően, így a Leipzig 24-25 millió eurót fog fizetni Elmas játékjogáért, ami különböző bónuszok teljesülése esetén még tovább növekedhet. A források szerint a felek már a személyes feltételekben is megegyeztek, és a 24 éves játékos 2028 nyaráig szóló szerződést fog aláírni Lipcsében.

Eljif Elmas a Napoli színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 189 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 19 gólig és 11 gólpasszig jutott. Szerződése 2025 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 24 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Bundesliga: az RB Leipzig csapna le a Napoli mellőzött középpályására! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.