Bundesliga: végleg megvette az Union Berlin támadóját a VfB Stuttgart! – Hivatalos

A német bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart együttese hivatalos oldalán bejelentette, hogy végleg megvették az Union Berlintől Jamie Lewelinget.

(Photo by Stefan Matzke – sampics/Corbis via Getty Images)

Újabb örömhírt jelentett be a rajongói számára a kiváló szezont produkáló VfB Stuttgart együttese, amely hivatalos közleményben tudatta, hogy végleg megvásárolták az Union Berlintől Jamie Lewelinget. A támadósor szinte minden posztján bevethető játékos kölcsönbe érkezett a VfB-hez erre a szezonra. A 23 éves futballistának nem indult zökkenőmentesen az idény a Stuttgartnál, de a szezon második felére jóval fontosabb szereplőjévé vált Sebastian Hoeness elképzeléseinek. Leweling végül minden sorozatot figyelembe véve 38 meccsen lépett pályára a klub színeiben, és 1644 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 4 gólt és 6 gólpasszt jegyzett, így fontos szerepet vállalva abban, hogy a Stuttgart a második helyen zárta a Bundesliga 2023/24-es kiírását.

A Stuttgart vezetői végül úgy döntöttek, hogy aktiválják a kölcsönszerződésben szereplő vásárlási opciójukat, és 5 millió euró ellenében végleg meg is szerezték a támadót. Leweling 2028 nyaráig szóló szerződést írt alá “új” csapatával.

fociclub

A Bundesliga: végleg megvette az Union Berlin támadóját a VfB Stuttgart! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.