Edzői továbbképzés – 2024.03.15-17.

„Better seat, better aids, better performance” címmel több szakág edzői számára továbbképzést szervezünk Isabelle von Neumann-Cosel német lovasedző, bíró és lovas szakíró vezetésével.

Időpont: 2024.03.15-17.

Szervező: Daniló Sportegyesület 9200 Mosonmagyaróvár, Tímár u.4-6 B

Helyszín: Dressurzentrum Máriakálnok, 9231 Máriakálnok Ádám Zoltán u.4.

A képzés 12 fő számára lesz 3 napos, ide elsősorban a bármilyen szinten regisztrált edzőket várjuk. Azok számára, akik ide nem férnek be a létszámkeretbe, vagy csak egy napra tudnak eljönni, a vasárnapi program lesz nyitott. Szintén vasárnap vehetnek részt a lovaglásoktatással foglalkozó, de regisztrációval nem rendelkező lovasok is.

A három napos képzés témája lesz a helyes ülés és segítségek díjlovas és ugró nyeregben, a helyes idomító munka ugrólovasok számára, ülésjavítás futószáron különféle szintű lovasoknak. A cél a nemcsak szép, de funkcionálisan jól működő ülés kialakításának oktatása lesz. Azok, akik mindhárom napon részt vesznek, szerepelhetnek mint tesztlovas, de nem kötelező lóra ülni a képzés során. Elméleti órák, ló nélküli talajgyakorlatok beszélgetések és eszmecserék is várhatók.

vasárnapi bemutatókon a lovasok ülésének elemzése, edzésterv kidolgozása és az edzések kiértékelése lesz a téma.

Akik a hosszabb képzésen vesznek részt, azok számára igény szerint tervezünk folytatást a „hatékonyabb előrehajtó segítségek” a „tökéletesebb összeszedettség” vagy a „ló és lovas elemzését követő edzésprogram tervezés” témaköreiben.

A regisztrált edzők számára edzői továbbképzésnek minősül.

Kérjük, hogy lehetőségük szerint anyagi támogatásukkal segítsék a 3 napos képzés költségeinek csökkentését a résztvevők számára, ezáltal elősegítve minél több edző csatlakozását munkánkhoz.

Részletes programterv

Magyar Lovassport Szövetség