Eldőlt az Inter alapemberének további sorsa – HIVATALOS

Az olasz bajnok Inter még az Európa-bajnokságot megelőzően fontos bejelentést tett a csapat meghatározó játékosával kapcsolatban…

(Photo by Fabrizio Carabelli/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Az Inter hivatalos csatornáin keresztül tett bejelentést róla, hogy további három évvel, 2029-ig megújította Nicoló Barella 2026-ig érvényes szerződését.

A 27 éves szárd középpályás a Cagliari csapatában nevelkedett és mutatott kiváló fejlődést, melyet követően a Nerazzurri 2019-ben kölcsönben csapott le rá, később pedig véglegesítették őt. Barella hamar alapembere lett az Internek, az elmúlt öt szezonban 235 tétmérkőzésen 22 gólt és 51 gólpasszt jegyzett mostanáig a Nerazzurri színeiben.

Barella 2021 nyarán az Európa-bajnoki címet szerző olasz válogatottnak is kulcsfigurája volt, Roberto Mancini csapatának valóságos motorja volt a középpályán. 2018-as debütálása óta 53 alkalommal viselhette az olasz felnőtt válogatott szerelését, és kilenc gólt szerzett a nemzeti színekben. Barella jelenleg is tagja az Eb-re készülő olasz válogatottnak, bár jelenleg kisebb sérüléssel bajlódik.

A középpályás megszerzése iránt a közelmúltban a Premier League csapatai is érdeklődtek, így az Internek fontos volt, hogy mielőbb magához láncolja a csapat erősségét.

Barella a La Gazzetta dello Sport információi szerint az eddigi évi 5 millió eurós fizetése helyett 6.5 millió eurót kereshet szezononként, mellyel a Serie A legjobban fizetett olasz játékosa lesz.

fociclub

A Eldőlt az Inter alapemberének további sorsa – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.