Feczkó vereséggel mutatkozott be a Kisvárda kispadján

MH/MTI
2023. november 12. vasárnap. 16:12

A szerdán kinevezett vezetőedző, Feczkó Tamás így vereséggel mutatkozott be a piros-fehérek kispadján, míg a lila-fehérek – öt kudarcot követően – először nyertek idegenben az idény során.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Kisvárda Master Good–Kecskeméti TE 1–2 (1–1)
Kisvárda, v.: Berke
gólszerzők: Ilievski (8.), illetve Horváth K. (45+3., 11-esből), Vágó (67.)
sárga lap: Nikolov (45+4.), illetve Leoni (23.), Horváth K. (45+4.), Vágó (77.), Májer (88.), Szűcs K. (91.)

Kisvárda Master Good:
Kovács M. – Stefan (Camaj, 68.), Jovicic, Széles, Alic (Körmendi, 89.) – Melnyik, Ötvös – Cipetic, Balogh N. (Makowski, 68.), Nikolov (Lucas, 81.) – Ilievski (Vida, 81.)

Kecskeméti TE:
Varga B. – Szabó A. (Májer, a szünetben), Belényesi, Szalai G. – Szűcs K., Vágó, Szuhodovszki (Szendrei, 79.), Zsótér (Meszhi, 54.), Leoni – Horváth K., Tóth B. (Pálinkás, 63.)

A mérkőzés elején a Kecskemét irányította a játékot, mégis a Kisvárda szerzett vezetést, amely első olyan támadásából eredményes volt, amikor eljutott az ellenfél kapujáig. A gól után is többet volt a labda a lila-fehér együttesnél, amely ugyanakkor teljesen veszélytelen volt a kapura. A kisvárdai kapusnak először a 41. percben kellett védenie, amikor egy szöglet után Zsótér próbálkozott éles szögből. A szünet előtt váratlanul büntetőhöz jutott az előző kiírás ezüstérmese, amely így egyenlíteni tudott.

A második félidőt jobban kezdte a hazai csapat,és sokszor próbálkozott lövéssel. A vendégek elképzelés és lendület nélküli támadásai semmiféle veszélyt nem jelentettek a kisvárdai kapura, a játékrész derekán mégis a Kecskemét rúgott újabb gólt egy szögletet követően. Hátrányban nem tudott újítani a sereghajtó, egyetlen helyzete volt ahhoz, hogy pontot mentsen, de Cipetic kísérletét Varga védte, így a Kisvárda sorozatban harmadszor hagyta el vesztesen a pályát.

Írta a Magyar Hírlap