Fehér Károly köszöntő

90 éves az örökös sajtófőnök

A nyerő szám november 29.-én a 90-es

Az ötös lottó szelvény 90 számból áll. Aki eltalál belőle ötöt az nagyon szerencsés fogadó. prof. dr. Fehér Károly elmondhatja magáról, hogy neki eddig a 89 szám egyenként  már megvolt. November 29.-én a 90-es számot is behúzta. Azt gondolom, hogy ez felér egy ötös lottó főnyereménnyel. Karcsi bácsit nem hiszem, hogy be kellene mutatni a magyar lovas társadalomnak. Immáron több évtizede aktív résztvevője minden nagyszabású lovas rendezvénynek. 52 évvel ezelőtt 1971-ben Budapesten megrendezett négyesfogathajtó Európa Bajnokságon ő volt a sajtófőnök.

50 évvel később 2021-ben Lázár Vilmos a Magyar Lovassport Szövetség elnöke kérte fel erre a megtisztelő pozícióra. Karcsi bácsi sose pihen, aktívan készül most is új feladatára, a 2024-ben Szilvásváradon megrendezendő négyesfogathajtó világbajnokság sajtófőnöki pozíciójára. 40 évvel ezelőtt Szilvásváradon szintén ő volt a sajtófőnök. Számára nagyon fontos, hogy munkájára számítanak, ez ad neki erőt mindennapjaiban.

Mit is kívánhatna e sorok írója az újpesti vagánynak – ahogy magadat szoktad néha nevezni- nagyon jó egészséget sok feladatot az elkövetkező évekre!

Isten éltessen sokáig Karcsi bácsi!

Magyar Lovassport Szövetség