Ferran Torres visszatérhet a Premier Leaguebe! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a nyári átigazolási időszakban a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Barcelona együttesének támadója, Ferran Torres visszatérhet a Premier Leaguebe.

(Photo by Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb értesülései szerint Ferran Torres a nyári átigazolási időszakban visszatérhet az angol bajnokságba. A beszámolók alapján a spanyol játékos iránt élénken érdeklődik a Newcastle United gárdája, akik Torresszel szeretnék megerősíteni a következő szezonra a támadószekciójukat. A 23 éves futballista számára nem lenne ismeretlen a Premier League világa, hiszen másfél évig a Manchester City együttesét erősítette, mielőtt a Barcelonához szerződött. A források szerint a katalán sztárcsapat nem állna annak az útjába, hogy Torres visszatérjen Angliába, egyrészt azért mert a Barca továbbra is nehéz anyagi helyzetben van, másrészt pedig azért, mert a vezetőség nincs megelégedve a támadó teljesítményével.

Ferran Torres 2022 januárja óta szerepel a Barcelonában, akik 55 millió eurót fizettek érte a Manchester Citynek. A katalán klub színeiben azóta 87 alkalommal lépett pályára, amelyeken 19 gólig és 11 gólpasszig jutott. Szerződése 2027 nyaráig köti őt a csapathoz, piaci értékét pedig 35 millió euróra taksálja a transfermarkt.

fociclub

A Ferran Torres visszatérhet a Premier Leaguebe! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.