Gulyás Péter: Megsüvegelendő a 40 dobott gól Celjében

MH/MTI
2023. november 16. csütörtök. 10:22

Gulyás Péter, a Telekom Veszprém másodedzője szerint megsüvegelendő teljesítmény, hogy az együttes 40 gólt dobva nyert a szlovén Celje vendégeként szerdán este a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének hetedik fordulójában.

„Kicsit vegyesek az érzéseink a meccsel kapcsolatban, mert védekezésben és támadásban is hullámzó volt a teljesítményünk. Voltak periódusok, amelyekben kifejezetten magas szinten játszottunk, de voltak olyanok is, amelyek során nem koncentráltunk megfelelően” – nyilatkozta Gulyás, és hozzátette, a válogatott szünet után, valamint a Szeged elleni bajnoki rangadó közelsége miatt „természetes, hogy ilyen teljesítményt nyújtott a csapat”.

A Veszprém a Celjében aratott 40–33-as sikerrel hat győzelemmel és egy vereséggel vezeti a csoportját és jövő csütörtökön a Celjét fogadja. A csoportkör félidejéhez érve Gulyás Péter szerint jól állnak, annak ellenére, hogy nem minden mérkőzésük sikerült úgy, ahogyan előzetesen eltervezték.

„Összességében jól teljesítettünk a csoportkör első felében, hiszen vezetjük a csoportunkat és most ez a legfontosabb” – jelentette ki a másodedző.

Írta a Magyar Hírlap