Háromból három győzelem Romániában

A romániai iasiban zajló Moldavian Belt nemzetközi tornán Zisgó Csaba, Oláh Levente és Nileborg Krisztián is nyert, mellyel bekerültek a vasárnapi döntőkbe.

„Zsigó Csaba remekül bokszolt és gyorsan eldöntötte a román versenyző elleni meccset. Csaba pontos és határozott volt ma, elégedettek lehetünk. Oláh Levente nagy csatában jutott tovább, szintén hazai versenyző ellen. A meccsen Leventére és az ellenfelére is számolni kellet, de szívvel és akarattal végül behúzta az igazán férfias ütközetet. Nileborg Krisztián remekül állt bele a meccsbe és az első menetben meghúzott ritmusváltásai döntőnek bizonyultak, hiszen a román versenyző az második felvonásra már nem jött ki, Krisztián tehát ismét meggyőző sikert aratott.

Holnap pihenünk és készülünk a döntőkre, ahol spanyol és ukrán ellenfelekkel bokszolnak a fiúk. Bizakodóak vagyunk a döntők előtt, reméljük sikeres vasárnapot zárunk.” – mondta Ács József, utánpótlás válogatott edző.

Hajrá, magyar ökölvívás!

Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .