Hosszabbított a Fehérvár fiatal tehetsége – HIVATALOS

A Fehérvár a keddi napon megerősítette, hogy a csapat fiatal középpályásának sorsa további évekre eldőlt…

 

A Fehérvár hivatalos honlapján tudatta, hogy Kovács Bence további két évvel, 2026. június 30-ig meghosszabbította szerződését az együttesnél.

A 19 éves felvidéki származázús középpályás 2020 nyarán került a Fehérvárra és először a 2021-2022-es szezonban szerepelt a felnőtt csapatban. Az előző idényben már pályára is lépett az élvonalban, majd 2023 tavaszán az NB II-es Kazincbarcikában szerepelt kölcsönben, ahol együttese alapembere volt. Ősszel kooperációs megállapodás keretében Siófokon és a Vidi II-ben is pályára lépett, valamint az első csapat meccskeretében is többször szerepelt. A fiatal középpályás a fejlődése érdekében a tervek szerint a következő félszezonban is kölcsönben futballozik majd.

“Idén nyáron járt volna le a szerződésem, így már korábban is voltak egyeztetések a hosszabbításról. Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számol velem a Vidi, mindent megteszek azért, hogy hosszútávon a csapat erőssége legyek. 2023-ban tavasszal nagyon jól sikerült a kazincbarcikai kölcsönjátékom, majd ősszel a Vidiben és Siófokon is pályára léptem. Ez nem volt a legkönnyebb időszak, de úgy érzem, amikor megkaptam a lehetőséget a félév végén Siófokon, tudtam élni vele és jól ment a játék. Remélem, ezt a formát át tudom menteni erre az évre is és jó félszezon vár rám tavasszal” – nyilatkozta a labdarúgó a szerződése meghosszabbítását követően.

fociclub

A Hosszabbított a Fehérvár fiatal tehetsége – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.