Ismét Tunéziából igazolhat a Ferencváros – sajtóhír

Afrikai sajtóbeszámolók szerint a Ferencváros újból Tunéziából szemelt ki játékost magának…

Az africafoot.com értesülései szerint a Ferencváros szemet vetett a tunéziai Club Africain válogatott szélsőjét, Bassem Srarfit, és a közelgő Afrikai Nemzetek Kupáján meg is figyelhetik őt.

A 26 éves mindkét szélen bevethető játékos 2017-ig állt először az őt most is foglalkoztató nevelőklubja alkalmazásában. Srarfit ekkor leigazolta a francia OGC Nice, amely színeiben 69 mérkőzést játszott, de nem tudott gyökeret ereszteni magának. Menet közben megfordult a tartalékcsapatnál és a belga Zulte Waregemhez került kölcsönben, majd a kuwaiti Al-Arabi futballistája volt, mielőtt tavaly nyáron visszatért a tunisziakhoz. Srarfi a Club Africain színeiben az aktuálisan zajló idényben 16 meccsen szélső létére öt gólt szerzett.

A labdarúgó a tunéziai válogatottban 2018-ban mutatkozott be, de 2020 és 2023 között nem lépett pályára a nemzeti csapatban, melybe múlt héten, a Mauritána elleni felkészülési meccsen tért vissza és szerepelhet a közelgő Afrika-kupán is.

Mint ismeretes, a Ferencváros a közelmúltban Aissa Laidounit és Mohamed Ali Ben Romdhane-t is foglalkoztatta tunéziaiként, utóbbi jelenleg is a csapatot erősíti és őt konkrétan az Észak-afrikai országból igazolták le fél évvel ezelőtt.

fociclub

A Ismét Tunéziából igazolhat a Ferencváros – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.