Játékossors: Luis Suárez elköszönt a Gremiótól, veszélyben a Miami szerződése? – képpel

Egy fordulóval a brazil bajnokság (Campeonato Brasileirao) vége előtt eldőlt, hogy Luis Suárez már nem lehet bajnok a Gremióval, hiszen a csapat hátránya négy pont maradt az éllovas Palmeiras mögött. A 36 esztendős klasszis a Vasco da Gama ellen 1:0-ra megnyert találkozót követően beszélt a jövőjéről.

(Photo by Pedro H. Tesch/Getty Images)

A Barca korábbi klasszisa magyar idő szerint december 7-én, 01:30-kor játssza/játszhatja utolsó mérkőzését a Gremióban a Fluminense otthonában, majd a 2023-as esztendő utolsó napjával szabadon igazolható játékosként, egy év után távozik a brazil klubtól. Mint arról számos forrás, köztük mi is, beszámoltunk már, Suárez könnyen lehet, hogy átköltözik Miami-ba, és csatlakozik Lionel Messihez és korábbi barcelonai harcostársaihoz az Inter Miami együttesénél.

Maga az érintett egyelőre nem kívánt ennyire előreszaladni a jövője kapcsán.

“Be kell vallanom, hogy régóta fájdalmaim vannak. A testem jelzett, amit most már figyelembe kell vennem. Szünetre van szükségem, ki kell élveznem a szabad időt, amit a családommal tölthetek. Pihenni szeretnék.” – idézi a Goal.com az uruguayi klasszist.

“Hogy miképpen alakul a jövőm? A sors tudni fogja, hol futballozom majd!” – tette még hozzá Suárez, aki mint az lentebb látható, már el is köszönt a Gremio közönségétől.

A 138-szoros uruguayi válogatott klasszis 52 mérkőzésen 24 gólt és 17 gólpasszt jegyzett a Gremióban – Ha csak a Suárez által említett fájdalmakra gondolunk, a számokból nem feltétlenül érződnek… Hamarosan meglátjuk, miképpen folytatódik – esetleg záródik – a modern kor egyik legjobb góllövőjének páratlan karrierje!?

fociclub

A Játékossors: Luis Suárez elköszönt a Gremiótól, veszélyben a Miami szerződése? – képpel bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.