Kegyetlen támadás, Neymar újszülött kislányára vadásztak

Egyre komolyabb támadások érik a sztárfocistákat az elmúlt időszakban. A Liverpoolban játszó Luis Díaznak néhány hete rabolták el a szüleit, most Neymar családja került komoly veszélybe. A célpont a 31 éves futballista párja, Bruna Biancardi volt és annak újszülött kislánya.

Brazil sajtóhírek szerint három fegyveres betörő hatolt be kedd hajnalban Biancardi Sao Paulóban található házába. Biancardi és az egy hónapos Mavie nem tartózkodtak az otthonukban, miután a keresztanyja, Hanna Carvalho éppen aznapra szervezett egy bulit Mavie-nek. Neymar párjának szülei viszont a házban voltak, őket megkötözték a rablók, akik több értéktárgyat is magukkal vittek.

A szomszédok a gyanús mozgások érzékelése után riasztották a rendőrséget, akik meg is találták az egyik elkövetőt. A menekülőautó az egyik szomszédé volt, aki azt mondta, hogy 20 éves fiának adta kölcsön. A férfi az elkapása után beismerte bűnösségét. Biancardi az Instagramon számolt be az eseményekről, ahol hálát adott annak, hogy mindenki jól van, Neymar szintén az Instán szűkszavúan reagált a történtekre, a támadást elítélte.

A 31 éves futballista pályafutásában szintén mélyponton van, október közepén Uruguay ellen súlyos sérülést, elülső keresztszalag- és meniszkuszszakadást szenvedett, emiatt több mint négyórás műtéten esett át. Felépülésére legalább fél évet kell várni, de nem elképzelhetetlen az egy éves kihagyás sem, ami pályafutását is veszélybe sodorja.

Írta a Magyar Hírlap