Két hét múlva rajtol a serdülő Európa-bajnokság

Augusztus 15-én a szlovéniai Mariborban veszi kezdetét a serdülő ökölvívó Európa-bajnokság. A magyar válogatott az elmúlt héten a román szövetség meghívására Szörényváron készült a román serdülő válogatott tagjaival, a következő héten pedig Tatán végzi az utolsó simításokat Dorkó Péter szakágvezető és csapata.

„A szörényvári túra nagyon hasznos volt a felkészülés szempontjából, a versenyzők sok páros gyakorlatot végeztek és kesztyűzni is tudtak. Itt jöttek ki olyan hibák, amiken még van idő javítani, ezt a következő héten igyekszünk megtenni. Izgatottam várom az Európa-bajnokságot, hiszen több első éves serdülő versenyzőnk indul a tornán, nekik jó teszt lesz egy színvonalú esemény. A tervek szerint húsz versenyzővel indulunk és szeretnénk a tornán legalább ennyi meccset nyerni. Persze reménykedem abban, hogy érmekkel térünk haza Mariborból, a tapasztalatokat pedig magunkkal visszük a következő versenyekre.” – mondta Dorkó Péter

Hajrá, magyar ökölvívás!

Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .