Két hónap után távozik posztjáról a Lazio edzője – sajtóhír

Megbízható sajtóinformációk szerint eldőlt a Lazio tavasszal kinevezett vezetőedzőjének további sorsa…

(Photo by Antonietta Baldassarre/Insidefoto/LightRocket via Getty Images)

Gianluca Di Marzio információi szerint a Lazio rendkívüli ülésén a felek arról döntöttek, hogy a klub közös megegyezéssel felbontja a márciusban kinevezett Igor Tudor vezetőedzői szerződését, miután a jövőbeli erősítéseket illetően a felek nem értettek egyet egymással.

A 45 éves horvát szakember Maurizio Sarri távozása után márciusban vette át a csapat irányítását. Tudor regnálása alatt a Lazio 11 tétmérkőzésből hatot megnyert három döntetlen és két vereség mellett, miközben a Coppa Italiában elődöntőt játszott, a bajnokságban pedig az Európa-liga-szereplést érő hetedik helyen ért célba, így a körülményekhez képest elmondható, hogy kihozta a maximumot a zaklatott idényből.

Tudor azelőtt a 2022-2023-as idényben az Olympique Marseille edzője volt, azonban a francia bajnokságban elért harmadik helyezés után távoznia kellett. Korábban már dolgozott a Serie A-ban is dolgozott, több alkalommal volt az Udinese edzője, de ígéretes munkát végzett a Hellas Verona kispadján is.

Olasz sajtóhírek szerint a Lazio jelöltje a Hellas Veronát irányító Marco Baroni lehet az új vezetőedzőnek, aki az elmúlt napokban a Monzával folytatott tárgyalásokat.

  fociclub

A Két hónap után távozik posztjáról a Lazio edzője – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.