Körömi Ábel és Gombai Dominik bronzérmes a Moldavian Belten!

A romániai Iasiban zajló Moldavian Belt nemzetközi ökölvívó tornán a junior 48 kilogrammos Körömi Ábel és a szintén junior, 50 kilós Gombai Dominik bronzérmet szerzett. Az 54 kilogrammos Horváth Andrásnak nem sikerült az elődöntőbe jutás.

„Körömi Ábel egy kazah versenyzővel bokszolt a döntőbe jutásért, aki határozottabban bokszolt a mérkőzésen. Ábel a meccs hajrájában feljavult ez azonban kevés volt ma a győzelemhez. Gombai Dominik egy hazai bunyóssal küzdött, aki fizikailag most jobbnak bizonyult, ám Dominik szépen helyt állt a meccsen. Horváth Andrásnak sajnos nem sikerült az éremszerzés, egy olasz versenyző ellen bokszolt és érzésem szerint nem sikerült mindent kiadnia magából. Többet kellett volna támadni a mérkőzésen, de ezt sajnos ma nem tudta megvalósítani.

Holnap az ifjúsági versenyzőkön van a sor, Zsigó Csaba, Oláh Levente és Nileborg Krisztián is román ellenféllel bokszol. Bizakodóak vagyunk a holnapi meccseket illetően.” – mondta Ács József, utánpótlás válogatott edző

Hajrá, magyar ökölvívás!

Magyar Ökölvívó Szakszövetség

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .