La Liga: a Real Sociedad a következő szezonra kölcsönvenné a Real Madrid tehetségét! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Real Sociedad együttese kölcsönvenné a Real Madrid középpályását, Arda Gülert.

(Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images)

A spanyol sajtó legfrissebb értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy a következő szezont kölcsönben fogja tölteni a Real Madrid nyáron szerződtetett tehetsége, Arda Güler. A 19 éves középpályásért tavaly nyáron 20 millió eurót fizetett a fővárosi csapat, de a szezon jelentős részében sérülések hátráltatták, így igen kevés lehetőséget kapott eddig Carlo Ancelottitól. Güler eddig 7 meccsen összesen 98 percet tölthetett a pályán madridi mezben, ez idő alatt pedig 1 gólt jegyzett.

A beszámolók alapján a Real azt tervezi, hogy a következő szezonra kölcsönadja középpályását, hogy máshol jóval több játéklehetőséget kapva tovább tudjon fejlődni. A hírek szerint a Real Sociedad szívesen látná soraiban Gülert a következő szezonra, ami ideális hely lehetne a középpályás számára, tekintve, hogy a baszk csapat kiváló a tehetségek gondozásában.

fociclub

A La Liga: a Real Sociedad a következő szezonra kölcsönvenné a Real Madrid tehetségét! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.