Liverpool: Thiago Alcántara a Serie A-ban köthet ki! – sajtóhír

A Fichajes.net információi alapján az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool kötelékébe tartozó Thiago Alcántara iránt két olasz sztárcsapat is érdeklődik….

(Photo by Marc Atkins/Getty Images)

A Fichajes értesülései szerint az Inter illetve a Juventus is szívesen soraiban tudná a Liverpool spanyol válogatott középpályását, Thiago Alcántarát. Az angol csapat állítólag nem tervezi meghosszabbítani a jövő nyárig érvényes szerződését, ennek értelmében Thiago már januártól szabadon tárgyalhat kérőivel. Nem mellesleg fivére, Rafinha megfordult az Interben, igaz csupán csak egy fél évig. A spanyol középpályás jelenleg sincs bevethető állapotban egyébként, április végén játszott utoljára.

Thiago Alcántarát 2020 szeptemberében a Bayern Münchentől igazolta le a Liverpool 22 millió euró ellenében. Az angol klub színeiben ez idáig 97 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 3 találatot és 6 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert FA-kupát, Ligakupát és Szuperkupát, de játszott BL-döntőt is. Az említett együttesek mellett még a Barcelona színeiben fordult meg. 

fociclub