Man. City: megegyeztek a brazil válogatott játékossal a folytatásról! – sajtóhír

Lapértesülések szerint a Manchester City egyik fő nyári célpontja az a Lucas Paquetá lehet, akivel már szóbeli egyességet is köthetett Pep Guardiola csapata.

A West Ham United együttesét 2022 augusztusa óta erősítő, 44-szeres brazil válogatott középpályás igen kapós játékos lehet a közelgő nyári átigazolási szezon során, így a City-nek gyorsan szükséges lépnie.

A hírek szerint éppen ezért a manchesteriek már szóban jelezhették Paquetá számára, hogy szerződtetnék, sőt egyes források szerint már szóbeli egyesség is köttethetett a felek között.

Utóbbi esetében a Man. City-nek már csupán a West Ham együttesével kellene egyességre jutni, ami azért kemény diónak tűnik, figyelembe véve, hogy Paquetá posztján a lige elitjébe tartozik, szerződése pedig 2027 nyaráig érvényes Londonban, ahol szinte biztosra vehető, hogy a lehető legtöbbet szeretnék kapni a csapat kulcsjátékosáért, akinek a piaci értékét így is jelenleg már 65 millió euróra taksálják (forrás: Transfermarkt).

fociclub

A Man. City: megegyeztek a brazil válogatott játékossal a folytatásról! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.