Megkezdte a közös felkészülést az ifjúsági válogatott

Alig egy hónappal az ifjúsági ökölvívó Európa-bajnokság után újra együtt készülnek a korosztály legjobbjai. A hazai rendezésű világbajnokság előtt Budapesten kezdték meg a közös munkát a 17-18 éves boxolók.

Balzsay Károly a válogatott szövetségi kapitánya szerint, ahhoz hogy a világbajnokságon jó formát tudjanak mutatni az Eb után néhány héttel folyamatos összetartásban kell tartani a versenyzőket.
“Általános képességfejlesztéssel és szakmai állóképesség fejlesztéssel kezdtük meg a közös munkát. Napi két edzése van a fiuknak. Egy bővebb kerettel kezdtük meg a felkészülést. A héten itt vagyunk a fővárosban, azután egy hetet mindenki az egyesületében tölt, majd újabb egy hét itt Pesten. Júliusban pedig két hét nemzetközi edzőtábort tervezek a válogatott számára. Ugye van egy friss európa-bajnokunk Bernáth Attila személyében, akire egyre nagyobb figyelem hárul. Hazai közönség előtt a világbajnokságon, a Duna Arénában is szeretne bizonyítani, de a hajdúhadházi ökölvívó mellett természetesen másokat is láthat a közönség. A szűkebb, vb-n induló keretet később fogom kijelölni.”
Az ifjúsági ökölvívó világbajnokságot augusztus 21 és 31-e között rendezik Budapesten, a Duna Arénában.

The post Megkezdte a közös felkészülést az ifjúsági válogatott appeared first on xlsport.hu.

Forrás: www.xlsport.hu – RSS

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .