NB I: a Kisvárda sportigazgatóját is meglepte az edző lemondása

Ahogyan arról beszámoltunk, a keddi napon lemondott posztjáról az NB I-es sereghajtó Kisvárda vezetőedzője…

A Kisvárda vezetőedzője, Mátyus János mindössze két hónappal a kinevezése után váratlanul lemondott posztjáról:

“Nagy reményekkel érkeztem a klubhoz, és sok ilyen, mondhatni testhezálló feladatot oldottam már meg korábban. Biztos voltam benne, hogy ez itt is sikerülni fog. Ideérkezésemkor sokan féltettek attól, hogy milyen lesz a munkakapcsolatom Révész Attila sportigazgatóval, de azt kell mondanom, hogy az egyik legjobb közvetlen főnököm volt. Mind szakmailag, mind emberileg csak köszönhetek neki, ezt most meg is teszem. Mivel a csapatot olyan hatékonyan nem tudtam kimozdítani a gödörből, mint bármelyik előző állomáshelyemen, ezért úgy döntöttem, hogy a klub érdekeit szem előtt tartva, megköszönöm a bizalmat, és távozom” – búcsúzott a leköszönő tréner.

A klub sportigazgatója, Révész Attila az M1 aktuális csatornának adott nyilatkozatban reagált az edző búcsújúra: “A mai napon teljesen váratlanul állt elém ezzel a kéréssel. Azt mondta, annyira megszerette a klubot és az itteni embereket, hogy nem szeretné, ha ő lenne a gátja a csapat jobb szereplésének. Úgy érzi, azzal tesz a legjobbat, ha esélyt ad másnak, hátha más módszerrel jobban ki tudunk jönni a hullámvölgyből.”

Révész elárulta, a keddi napon már 20-25 magyar és külföldi edzőt ajánlottak neki, de a naptári évből hátralévő öt mérkőzést házon belül oldják meg, tehát ő maga, vagy az egyik akadémiai edző irányít majd, a végső megoldás azonban nem ez lesz.

A Kisvárda jelenleg 12 forduló alatt hét ponttal sereghajtó a bajnokságban.

fociclub