Nemzetközi edzőtábor volt Győrben

Második alkalommal tartottak nemzetközi triál edzőtábort Győrben az Arrabona Trial Parkban, melyet a Trial Show Hungary csapata szervezett.

A Szlovákiából, Csehországból és hazánkból érkező riderekkel megtöltött táborban 2 turnusban napi 2 edzésen fejleszthették magukat a versenyzők. A vezetett edzéseket 4 edző koordinálta. Az edzői stáb között szerepelt Szalai Miklós volt triál szakág vezető, Horgos Máté triál szakági tanács tag és Végh András korábbi elit válogatott és UCI Világkupa top 25 helyezett versenyző is.Az edzőtáborban számos tehetséges szlovák és magyar utánpótlás versenyző vett részt. Tomas Korec U12-es BIU Európa bajnoki 3. helyezett már második alkalommal látogatott el a győri táborba.

Az első hazai verseny a szintén nemzetközi GRANDIS Trial Show Magyar Kupa lesz 2024. április 27-én a győri Árkádban. A szervezők várnak minden kedves érdeklődő nézőt és versenyzőt.

2024szo27ápr09:00GRANDIS TRIÁL SHOW MAGYAR KUPAGyőr – Árkád bevásárlóközpontSzakágTrialKategóriaMKSZ Magyar Kupa

Győrben továbbra is heti rendszerességgel folynak a vezetett triál edzések Végh András vezetésével az Arrabona Trial Parkban. A nemzetközi színvonalú 1 000 m2-es parkban jelenleg szikla, farönk, betonelem és raklap akadály elemek találhatóak. A győri edzésekkel kapcsolatban érdeklődni az info@trialshow.hu email címen, vagy a +36 20 514 6272 telefonszámon lehet.

Magyar Kerékpáros Szövetség