PL: a Juventus védőjével erősítene a Manchester United! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United együttese a nyári átigazolási időszakban leigazolná a Juventus védőjét, Bremert.

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

Az olasz és az angol sajtó legfrissebb beszámolói alapján a Manchester United gárdája a nyár folyamán a Juventus játékosával, Bremerrel erősítené meg a védősorát. A brazil játékos 2022 nyarán 44 millió euró ellenében igazolt a városi rivális Torinotól a Juvéhoz, azóta pedig Allegri kulcsfiguarként számol vele a védelemben. Nem meglepő módon a középhátvéd teljesítményére több külföldi topcsapat is felfigyelt, a Manchester Uniteden kívül ugyanis a Chelseavel, a Tottenhammel és a Newcastlevel is hírbe hozták a 27 éves játékost. Bremer még december végén írt alá új szerződést a Juventusszal, amiben a hírek szerint szerepel egy 60-70 millió euró közötti kivásárlási záradék, amit a “Vörös Ördögök” hajlandóak is lennének kifizetni, sőt még Mason Greenwood játékjogát is szeretnék bevonni az üzletbe, ezzel is megelőzve vetélytársaikat a védőért folytatott harcban. A források szerint a Juventus kész meghallgatni a Bremerért érkező ajánlatokat, így könnyen elképzelhető, hogy a brazil játékos a nyáron a szigetországban folytatja a pályafutását.

Bremer a Juventus színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 72 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólig és 1 gólpasszig jutott. Szerződése 2028 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 60 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A PL: a Juventus védőjével erősítene a Manchester United! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.