PL: a Real Madrid középpályásával erősítene a Newcastle United! – sajtóhír

A Fichajes.net értesülései alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Newcastle United szeretné szerződtetni a Real Madrid középpályását, Dani Ceballost…

A Fichajes információi szerint Dani Ceballost igazolná le a Newcastle United abban az esetben, ha Sandro Tonalit eltiltanák a fogadási ügye kapcsán. Az angol klub állítólag 20 millió eurót is megadna a Real Madridnak a spanyol középpályás játékjogáért cserébe, ráadásul Ceballos számára nem lenne ismeretlen a bajnokság légköre, hiszen 2019-2021-ig az Arsenalnál futballozott kölcsönben.

Dani Ceballost 2017 nyarán igazolta le a Real Madrid a Betistől 16,5 millió euró ellenében. A spanyol együttesben eddig 124 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken 6 találatot és 12 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert többek között bajnoki címet, Király-kupát illetve két Bajnokok Ligáját. Ahogy már említettük, 2019-2021-ig az Arsenalnál játszott, mindent egybe véve 77 találkozón jutott lehetőséghez. A spanyol válogatottban 13-szor szerepelt ez idáig, tornán viszont még nem vett részt. 

fociclub