PL: kölcsönvette a Manchester City középpályását a West Ham United! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő West Ham United gárdája hivatalos oldalán bejelentette, hogy kölcsönvették a Manchester City középpályását, Kalvin Phillipset.

(Photo by West Ham United FC/Getty Images)

Igaznak bizonyult korábbi beszámolónk, mely szerint a West Ham United együttese fogja kölcsönvenni Kalvin Phillipset a Manchester Citytől. A londoni gárda ugyanis a mai nap folyamán hivatalos közleményben bejelentette, hogy az idény végéig kölcsönben náluk fog játszani a középpályás. Phillips 2022 nyarán 49 millió euró ellenében került a Leeds Unitedtől Manchester kék felébe, ám állandó helyet nem tudott kiharcolni magának az elmúlt másfél évben Pep Guardiola elképzeléseiben. Ezt jól mutatja, hogy a most futó szezonban 10 meccsen mindössze 319 percet tölthetett a pályán.

Phillips kölcsönszerződése az idény végéig érvényes, de azzal kapcsolatban ellentmondásos értesülések láttak napvilágot, hogy van-e opciós vásárlási joga a West Hamnek a középpályásra. Fabrizio Romano értesülései szerint a “Kalapácsosok” 40 millió euró ellenében szerezhetik majd meg a 39-szeres angol válogatott futballista játékjogát, míg a The Athletic szerint nem szerepel vásárlási opció a csapatok közti megállapodásban.

fociclub

A PL: kölcsönvette a Manchester City középpályását a West Ham United! – Hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.