PL: olasz sztárcsapat is érdeklődik a Manchester City mellőzött középpályása iránt! – sajtóhír

Ekrem Konur információi alapján az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City meghatározta Kalvin Phillips árát…

(Photo by Richard Sellers/Sportsphoto/Allstar via Getty Images)

Ekrem Konur értesülései szerint a Manchester City több mint 35 millió eurót szeretne Kalvin Phillips játékjogáért. Az angol válogatott középpályás iránt állítólag a Newcastle United mellett a Juventus is komoly érdeklődést mutat, akit megfelelő ajánlat esetén már januárban elengedne jelenlegi együttese. Kalvin Phillips szerződése egyébként 2028 nyaráig érvényes a Cityvel. 

Kalvin Phillipst 2022 nyarán a Leeds Unitedtól igazolta le a Manchester City. Új klubjában nem indultak jól számára a dolgok, mivel már a szezon elején összeszedett egy komolyabb sérülést. Felépülése után nem tudta beverekedni magát a kezdőbe, Guardiola többnyire csereként számolt vele, ez pedig az aktuális idény folyamán sincs másképp. Phillips a 2023/2024-es kiírás során eddig 8 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez a City színeiben, de mindösszesen csupán 216 percet töltött a pályán.  

fociclub

A PL: olasz sztárcsapat is érdeklődik a Manchester City mellőzött középpályása iránt! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.