Riválishoz kerülhet a Ferencváros távozója – sajtóhír

A Ferencváros a csütörtök napon felbontotta játékosa szerződését, aki a hírek szerint egy élmezőnybeli vetélytársnál készül folytatni…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

Miután a Ferencváros a játékos kezdeményezésére felbontotta Sigér Dávid szerződését, a Sportal információi szeirnt a magyar válogatott középpályás a Fehérvár csapatához készül leigazolni.

A 33 esztendős csupaszív középpályás 2018-ban a Balmazújvárostól igazolt a zöld-fehérekhez, azelőtt a “téglási Modric” becenévre hallgató futballista kizárólag az ország észak-keleti részében futballozott, megfordult a Debrecen és a Mezőkövesd csapatában is. Sigér az elmúlt öt és fél évben 145 mérkőzésen 15 gólt és 10 gólpasszt regisztrált a Fradi játékosaként, menet közben a 2021-2022-es idényt egy súlyos térdsérülés miatt szinte teljes egészében kihagyni kényszerült.

Sigér 2019 és 2021 között a súlyos sérülését megelőzően 14 mérkőzésen lépett pályára a Marco Rossi vezette magyar válogatottban.

A forrás úgy tudja, hogy a felek közt már megtörtént a kapcsolatfelvétel és hamarosan akár bejelentés is születhet arról, hogy a Fehérvár szerződteti a Fraditól távozó ötszörös magyar bajnok labdarúgót.

fociclub

A Riválishoz kerülhet a Ferencváros távozója – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.