Serie A: az idény végén távozhat a Napoli kulcsjátékosa! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli együttese az idény végén elveszítheti meghatározó játékosát, Alex Meretet.

(Photo by Marvin Ibo Guengoer – GES Sportfoto/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy az idény végén távozik Alex Meret a Napoli csapatától. A 26 éves kapus két idénnyel ezelőtt már közel állt a távozáshoz, mielőtt teljesen megszilárdította a helyét a gólvonalon. Ezt követően aztán alá is írt egy szerződéshosszabbítást, ami viszont a most futó szezon végén le fog járni. Meret az előző idényben 34 bajnokin védte a Napoli kapuját, és elévülhetetlen érdemei voltak abban, hogy a csapat megszerezte a bajnoki címet. Az elvesztése éppen ezért komoly veszteség lenne a klub számára, de a hírek szerint a tárgyalások eddig nem haladtak túl jól, tekintve, hogy Aurelio De Laurentiis nem emelne Meret fizetésén az új megállapodás alapján, amit így az olasz hálóőr nem tervez elfogadni. A beszámolók alapján két felsőházi gárda, a Fiorentina és az AS Roma érdeklődve figyeli Meret helyzetét, ugyanis mindketten szeretnének rá ingyen lecsapni az idény végén. Az említett két együttesre lassan rá is férne a vérfrissítés ezen a poszton, hiszen Rui Patrício 35, míg Pietro Terraciano 33 éves.

Alex Meret 2018 nyara óta szerepel a Napoli csapatában. A klub színeiben azóta 153 mérkőzésen lépett pályára, amelyekből 52-őt hozott le kapott gól nélkül. Piaci értékét 18 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A Serie A: az idény végén távozhat a Napoli kulcsjátékosa! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.