Serie A: elefántcsontparti válogatott középpályását vett kölcsön a Napoli! – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Napoli hivatalos közleményében számolt be arról, hogy kölcsönvette a Bournemouth elefántcsonparti középpályását, Hamed Junior Traorét…

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

A Napolihoz került kölcsönbe a szezon második felére Hamed Junior Traoré, a fiatal középpályás a Bournemouthtól érkezett. A megállapodás magába foglal egy vételi opciót, ráadásul az elefántcsontparti játékos számára nem lesz ismeretlen a Serie A légköre, hiszen korábban az Empoli és a Sassuolo színeiben már játszott az olasz élvonalban. 

Hamed Junior Traoré 2017-2018-ig az Empoliban, majd 2018-2023-ig a Sassuoloban játszott a Serie A-ban, a két csapat színeiben 140 találkozón lépett pályára, melyek során 18 találatot és 13 gólpasszt jegyzett. A Bournemouth 2023 januárjában vette kölcsön, majd nyáron végleg szerződtette őt az angol klub. Az elefántcsontparti labdarúgó többször is megsérült, így nem tudta megvetni a lábát a kezdőben, a mostani idényben pedig maláriás lett. Traoré összesen 10 bajnokin jutott szóhoz a Bournemouthban.

fociclub

A Serie A: elefántcsontparti válogatott középpályását vett kölcsön a Napoli! – hivatalos bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.